30 år i bildningens tjänst
  Trygg betalning

 

Julens boktips

"Ängelboken" är en unik introduktion till de starka och ännu levande berättelserna från våra fem stora världsreligioner.

Boken kom ut för några år sedan i Holland och vi kunde inte låta bli att ge ut en svensk upplaga, då vi imponerades av Janny van der Molens berättarglädje och de följsamma och vackra illustrationerna av Els van Egeraat .

Läs högt för varandra i lampans eller ljusens sken och njut av den fina framställningen under några av de kommande helgdagarna

En helt annan läsart hittar ni hos John Leander, när han dramatiserar simmaren Stefan Nystrands långa väg från simskolan till att bli en av världens snabbaste simmare.
 
Vi får en unik inblick i hur många människor är inblandade i den vingliga vägen fram till mästerskapspallarna och det görs på en prosa, som gjorde att boken utnämndes till "Årets idrottsbok 2009".
 
Nu laddar Stefan om inför en ny karriär som tränare i sin klubb!
I denna bok är det andra frågor som ställs till dagens far- och morfäder. Barnbarnen
kommer idag många gånger samtidigt som man själv fortfarande är yrkesaktiv. 
 
Med en stor portion humor tar sig Gunilla Tagesdotter Barkar an sin nya uppgift som mormor. Dråpliga historier kring den nya rollen varvas med allvarsamma funderingar om hur man ska förhålla sig till barnbarnen.
 
Flera klapptips på hemsidan: www.bjornen.se!

         

 Med Julhälsningar

Björn Ericson

be@bjornen.se
Tel. 0243-605 00, mobil 070-605 05 46

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen