Kulturarv, måltid och turismutveckling av Urban Laurin Lokala, genuina och autentiska upplevelser ökar i betydelse inom turismnäringen. Här kan bygder som förstår att utnyttja sitt kulturarv på ett genomtänkt och väl förankrat sätt nå större framgångar. En god berättelse om bygden kan vara en bra början. Detta studiecirkelmaterial är tänkt att inspirera till lokalt samarbete mellan lokala utvecklings-grupper, livsmedelsproducenter, turismföretag, lantbrukare, ideella föreningar m fl för att utveckla nya, bärande och uthålliga upplevelser kring det lokala kulturarvet, måltiden och berättelserna. Författaren fil. dr. Urban Laurin, ursprungligen statsvetare, är mer känd som vinskribent och lärare i dryckeskunskap vid Måltidens Hus i Grythyttan. Materialet är producerat av förlaget på uppdrag av Studieförbundet Vuxenskolan.
64 sid, 16x24 cm, 4-färg, mjuk pärm, 1:1 2005